DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Mi smo firma koja posluje u skladu sa domaćim i svetskim standardima, a oni podrazumevaju i značajan doprinos razvoju društva. Kao neodvojivi deo zajednice, poslujemo kao društveno odgovorna firma.

Znamo da napravimo razliku u kvalitetu, pa nam je i Korporativni program društvene odgovornosti osmišljen u skladu sa tim. Želimo da posao vodimo odgovorno prema svim strukturama društva, sa primarnim fokusom na dobrobit ljudi koji nas okružuju.

Odnosi sa zajednicom u kojoj poslujemo je najvažnija karika u poslovanju, to je kredibilitet i poverenje između nas i različitih interesnih grupa.To nam pomaže da smanjimo troškove poslovanja, povećamo lojalnost zaposlenih, motivišemo ih da steknu nove radne veštine i da se ohrabre u pronalaženju inovativnih načina poslovanja. Trudimo se da se što bolje pozicioniramo na tržištu i u tom domenu, kao odgovornija i održivija firma od svoje konkurencije.

Pored toga, M ENTERIJER GRADNJA poštuje zakon o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba sa invaliditetom.

Donatorskim aktivnostima M ENTERIJER GRADNJA nastoji pružiti pomoć i podršku onima kojima je najpotrebnija. Firma je izdvojila značajna sredstva kako bi pomogla izgradnju crkava, područjima koja su devastirana elementarnim nepogodama, deci i mladima bez roditeljskog staranja, Udruženju deci oboleloj od raka Nurdor, ali i u vidu novčane pomoći u svrhu organizacije kulturno-umetničkih događaja- koncert Umetničkog ansambla MO Stanislav Binički povodom 40 godina umetničkog rada Pavla Medakovića.

DONACIJA 16 STAMBENIH OBJEKATA UGROŽENIM PODRUČJIMA OD POPLAVA

Nismo ostali imuni ni na katastrofalne poplave koje su 2014. godine pogodile Srbiju. Ponosni smo što smo selima u okolini Obrenovca, Uba i Požarevca donirali (kompletno izgradili po sistemu ključ u ruke) 16 stambenih objekata i na taj način stambeno zbrinuli stanovništvo pogođeno poplavama.


Izgradnja prvog hospisa za palijativno zbrinjavanje najtežih bolesnika

U pitanju je najznačajnija donacija u 2016. i 2017. godini. M Enterijer Gradnja je prva građevinska firma u Srbiji koja se priključila ovom jedinstvenom projektu, zajedno sa ostalim vodećim kompanijama u zemlji i regionu.

Više o samom projektu i po čemu je on jedinstven, možete naći na: www.belhospice.org ili