O NamaU porodici Ivić građevinarstvo je tradicija, posao kojim su se bavili s kolena na koleno. Poštujući preduzetnički duh ali i vizionarski pristup porodice, gospodin Marko Ivić, osnovao je 2002. godine građevinsku firmu i nastavio stopama svojih predaka.

Naše iskustvo je dugogodišnje i bogato.

Zahvaljujući profesionalnom radu ali i posvećenom angažovanju zaposlenih, stekli smo brojne reference izvođenjem novih ali i sanacijom i rekonstrukcijom postojećih objekata širom zemlje. Pored angažovanja u visokogradnji i niskogradnji, firma se profilisala kao pouzdan partner u izvođenju infrastrukturnih, energetskih objekata, uređenju i opremanju enterijera, vršenju tehničkog nadzora na objektima u izvođenju, pružanju konsalting usluga i upravljanju dokumentacijom.

CILJ

Cilj nam je da korisnicima pružimo vrhunske usluge u oblasti građevinarstva.

VIZIJA

Naša vizija je da život ljudi u Srbiji učinimo bogatijim kroz realizaciju najvećih građevinskih poduhvata. 

MISIJA

Misija M Enterijer Gradnja doo je da korisnicima pruži iskustvo koje prevazilazi njihova očekivanja na svakom nivou. Želimo da budemo pouzdan partner koji garantuje kontinuitet isporuke usluga bez prekida, zahvaljujući stručnim kadrovima koje imamo ali i opremi koju posedujemo.

SERTIFIKATI KAO GARANCIJA KVALITETA

M Enterijer Gradnja doo poseduje sve neophodne dozvole za izgradnju objekata, kao i dokumentovan i implementiran sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001, sistem menadžmenta zaštite životne sredine ISO 14001, sistem menadžmenta zaštite zdravlja i bezbednosti na radu OHSAS 18001 i sistem menadžmenta energijom ISO 50001. Obezbeđenje kvaliteta usluga je osnova na kojoj M Enterijer Gradnja doo gradi svoju poslovnu reputaciju i dalji rast.

 

NAŠI SARADNICI O NAMA


Aleksandar Nikolić, vlasnik
Geodetski Inženjering A-Survey

"Ukoliko želite pouzdanog partnera na duge staze, M Enterijer Gradnja doo je pravi izbor za Vas. Potpuna posvećenost, profesionalizam i stručnost kadrova je ono što me opredeljuje za dalju saradnju."