Zaposlenje

zaposlenje

Mi donosimo znanje i tehnologiju poslednje generacije, ali nam je fokus uvek bio na ljudima. 

Širimo poslovanje i paralelno sa tim zapošljavamo mlade, obrazovane, stručne i ambiciozne kadrove. Mi ćemo pomeriti granice građevinskih usluga (radova) u Srbiji, a u korak sa takvim stremljenjima idu kreativni i energični ljudi kojih je svakog dana u našoj firmi sve više.

Imamo razloga da budemo ponosni jer stručni tim M Enterijer Gradnje čine diplomirani inženjeri građevine sa decenijskim iskustvom i odgovarajućim licencama koji, zajedno sa kvalifikovanim radnicima (armirači, tesari, betonirci, vodoinstalateri, električari, moleri...) koji su na raspolaganju, mogu da odgovore najzahtevnijim građevinskim izazovima.

Za obavljanje poslova bezbednosti i zdravlja na radu, M Enterijer Gradnja doo je angažovala 1 lice sa licencom.

M Enterijer Gradnja ima stalnu potrebu za radnom snagom s' obzirom da je aktivna tokom čitave godine.

Struktura potrebnog kadra:

  1. Armirači
  2. Zidari
  3. Tesari
  4. Radna snaga (fizikalija)


Ukoliko ste zainteresovani za posao i želite da postanete deo našeg uspešnog tima, u građevinskojfirmi M Enterijer Gradnja doo, svoju radnu biografiju zajedno sa propratnim pismom, možete poslati na e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Takođe, molimo Vas da naslov (subject) mail-a u kom šaljete Vašu radnu biografiju bude naziv radnog mesta za koje aplicirate.