KARIJERA

M Enterijer Gradnja u skladu sa strategijom razvoja, jača svoj tim, zapošljava mlade, obrazovane, stručne i ambiciozne kadrove. Mi ćemo pomeriti granice građevinskih usluga (radova) u Srbiji, a u korak sa takvim stremljenjima idu kreativni i energični ljudi kojih je svakog dana u našoj firmi sve više.

Imamo razloga da budemo ponosni jer stručni tim M Enterijer Gradnje čine diplomirani inženjeri građevine sa decenijskim iskustvom i odgovarajućim licencama koji, zajedno sa kvalifikovanim radnicima (armirači, tesari, betonirci, vodoinstalateri, električari, moleri...), koji su na raspolaganju, mogu da odgovore najzahtevnijim građevinskim izazovima.

M Enterijer Gradnja ima stalnu potrebu za radnom snagom s' obzirom da je aktivna tokom čitave godine.

Ukoliko ste zainteresovani za posao i želite da postanete deo našeg uspešnog tima, u građevinskoj firmi M ENTERIJER GRADNJA, svoju radnu biografiju zajedno sa propratnim pismom, možete poslati na e-mail adresu: office@m-enterijer.com

Takođe, molimo Vas da naslov (subject) mail-a u kom šaljete Vašu radnu biografiju bude naziv radnog mesta za koje aplicirate.